Mijn kinky sex date

Mijn naam is Dennis en ik was al een tijdje op zoek naar een kinky date. Ik had me al bij enkele datingsites ingeschreven maar tot nu toe zonder succes. Toen kwam ik bij deze site Kinky Dating Nederland terecht en besloot het hier eens te proberen. Ook hier was het niet meten raak, sommige vrouwen reageerden niet en andere gaven antwoorden waarvan ik dacht "Wat moet ik daarmee?" Tot ik het oproepje van Chantal zag, zij schreef dat ze erg van bondage hield, dus ik dacht dat wil ik ook wel eens proberen en besloot haar een bericht te sturen. Ik het bericht vertelde ik wat over mezelf en dat ik ook van kinky sex hield. We stuurden wat berichtjes heen en weer tot we afspraken om elkaar eens te ontmoeten. Dat was best spannend zo’n eerste ontmoeting. Ik had afgesproken dat ik naar haar toe zou komen maar nog niet meteen naar haar huis, ze had haar adres ook nog niet gegeven dus dat kon ook niet. We spraken af op een terrasje in de plaats waar zij woonde. Ik was al ruim van te voren aanwezig omdat ik het erg spannend vond.
Toen zag ik een vrouw aankomen lopen, ze had zwarte kleding aan en een leren broek die best strak zat. Ze liep het terras op en keek wat rond. Ik keek haar aan en stak mijn hand op. Toen kwam ze naar mij toe "Ben jij Dennis?" vroeg ze, "Ja dat klopt" zei ik en ze kwam bij mij aan tafel zitten. Ik raakte al helemaal opgewonden van haar strakke zwarte kleding die vanboven laag uitgesneden was zodat ik een deel van haar borsten kon zien. We praten en bestelden wat en het werd erg gezellig.
Toen vroeg ik of ze zin had om naar mijn huis te gaan. Dat wilde ze wel. Daar aangekomen gaf ik haar een rondleiding door het huis. Toen ze op mijn slaapkamer kwam zei ze "ga eens op het bed liggen Dennis" Dus ik deed dat. Ze haalde een touw uit haar broekzak en begon mij vast te binden aan het bed. Ik was erg benieuwd wat er komen zou dus ik liet het maar toe. Ze keek mij ondeugend aan en maakte mijn broek los en trok mijn slip naar beneden en daar zag ze mijn paal want die was al behoorlijk stijf geworden. Ze kwam op mij zitten met haar kont op mijn gezicht en begon met mijn pik te spelen. Ik zag haar billen in haar strakke leren broek vlak boven mij. Voorzichtig trok ik broek naar beneden, ze had geen slipje aan en keek recht tegen haar kutje en kontje aan. Ze kwam met haar anus vlak boven mijn mond en zei dat ik die moest likken. Ik likte haar gretig terwijl zij mijn pik likte. Haar kutje werd zeiknat en ik begon die ook te likken. Ik kon haar niet aanraken want ik was immers vast gebonden. We pijpten en likten elkaar zolang tot we allebei klaar kamen. Heerlijk was het. Toen ging ze weer af mij en maakte mij los. We gingen naar de woonkamer om na te praten en wat te drinken. Ook al hadden we dan niet geneukt, het was toch lekker geweest en spraken af om elkaar vaker te ontmoeten. Dankzij Kinky Dating Nederland heb ik dit allemaal meegemaakt en er een leuke kinky sex date aan over gehouden.

anaaltje
anaaltje (44)
Woont in: Overijssel
Bekijk mijn profiel
Beasty
Beasty (29)
Woont in: Limburg
Bekijk mijn profiel
Mastergirl
Mastergirl (27)
Woont in: Waals-Brabant
Bekijk mijn profiel
Hakjes
Hakjes (25)
Woont in: Oost-vlaanderen
Bekijk mijn profiel
Denise_23455
Denise_23455 (26)
Woont in: Friesland
Bekijk mijn profiel
EvaStout
EvaStout (42)
Woont in: Noord-Brabant
Bekijk mijn profiel
Extrim
Extrim (26)
Woont in: Overijssel
Bekijk mijn profiel
Angi
Angi (24)
Woont in: Utrecht
Bekijk mijn profiel
AlleenGelaten
AlleenGelaten (42)
Woont in: Friesland
Bekijk mijn profiel
HakjesMSs
HakjesMSs (29)
Woont in: Het Brussels Hoofdst
Bekijk mijn profiel